PR, event, sociala medier, marknadsföring, affärsänglar och riskkapital
       
   

Gatans Mat - kokbok
till förmån för hemlösa med Sveriges främsta kockar och eldsjälar
Läs mer och köp boken

       
   

Projekt Södermalm
Företagshotell. OfficeSpot och övernattning
Läs mer och visa intresse

       
   

Alla har talang!
Första boken på svenska om talang. Gratis e-kurs!
Läs mer och köp boken

       
   

TÄNK OM –
Om konsten att vara modig, attitydspsykologi av Fredric Bohm
Läs mer och köp boken

 

 

 

Gatans Mat - En kokbok till förmån för hemlösa med Sveriges kockelit

BUDSKAPET VIKTIGAST!
Magnus Hansson, kock och initiativtagare till kokboken berättar:
"
Gatans Mat vill vara en ”väckarklocka”. En väg till att skapa debatt och samtidigt en väg till medvetenhet. Ett verktyg för att hjälpa socialt utsatta människor i Sverige. Lanseringen skedde i Clara Kyrka där allt tog sin form - genom en bild på en soppköks kö vid kyrkan, som cirkulerade på Facebook. Som ledde till ett julbord för hemlösa. Som ledde till en kokbok. Som i sin tur haft en resa bland hemlöshetsindustrin, invandring, bakgator, öppen knarkhandel, lycka, anställning, kontakter, lägenhetsinnehav, svenskt näringsliv, möten på konstiga platser, papperslösa, verklighetsuppfattning om livet på gatan, sofftyckare, latmaskar, utnyttjade människor och prostituerade.
Gatans Mat är en vackert fotad "coffe table book" med recept av Sveriges främsta kockar genom tiderna, matrebeller och eldsjälar.


   

Köp boken | Pressmeddelande

 

ALLA HAR TALANG - Hitta och utveckla din och andras potential
Nyhet! E-kurs där du får ta del av flera guldkorn från boken - helt gratis!

"Du föds inte som skicklig pilot, framgångsrik företagsledare, världsmästare i höjdhopp eller rockstjärna. Du når framgång genom motivation, passion, hårt arbete - och genom att tänka rätt." - Charlotte Hågård . Charlotte´s budskap är att ALLA har talang. Glöm dina betyg, gamla prov och eventuella intelligenstester du gjort! Här får du ta del av hemligheten med att bli riktigt bra på något. Hur du låser upp din egen talang och frigör din potential. Med hjälp av tips, exempel och konkreta övningar kommer du lära dig hur du hittar din egen talangzon och maximerar avkastningen på ditt eget humankapitel - din inre talang!
Gå e-kursen eller köp boken direkt. Eller varför inte skicka den som present?
Gå till kassan, logga in (eller gå via snabbkassan) och välj Leveranssättet:  Present. Fyll i mottagarens adressuppgifter och en hälsning från dig. 

   

Köp boken | Gå e-kursen

 

TÄNK OM – Konsten att vara modig, attitydspsykologi av Fredric Bohm

Fredric Bohm är psykolog, socionom och terapeut med militär bakgrund som numera föreläser runt om i Sverige. Med fingertoppskänsla rör sig Fredric från det lättsamma vardagliga till det mer seriösa - i syfte att skapa förändring. Fredric var magister i ”Värsta pojkvänsakademien” TV3, den svenska versionen av det framgångsrika internationella formatet ”Tool Academy”. Han har en gedigen erfarenhet av arbete på Socialjouren, behandling av fobipatienter, utbildning och krishantering - inom såväl svenskt näringsliv som Försvarsmakten och Polisen.

TÄNK OM – Om konsten att vara modig är boken för dig som vill påverka ditt liv och din framtid, oavsett om frågorna rör karriär, relationer eller personliga ambitioner.

   

Köp boken | Pressmeddelande | Boka föreläsning