PR, event, sociala medier, marknadsföring, affärsänglar och riskkapital
       
   

Gatans Mat - kokbok
till förmån för hemlösa med Sveriges främsta kockar och eldsjälar
Läs mer och köp boken

       
   

Projekt Södermalm
Företagshotell. OfficeSpot och övernattning
Läs mer och visa intresse

       
   

Alla har talang!
Första boken på svenska om talang. Gratis e-kurs!
Läs mer och köp boken

       
   

TÄNK OM –
Om konsten att vara modig, attitydspsykologi av Fredric Bohm
Läs mer och köp bokenSociala medier

Vi på TGIM mixar traditionell marknadsföring, sociala media och PR med nytänkande eventmarketing, medieträning, videointervjuer och teknik.
Det var inte länge sedan marknadsföringen enbart gick via DR utskick och den egna hemsidan. Idag kan man med enkelhet kommunicera ut budskap i realtid på nanosekunder via tweets, statusuppdateringar på facebook och bloggar. Behöver ni en partner med nya idéer för online marknadsföring? Digital PR? Ny teknik? TGIM har en egen programmeringsavdelning och erfarenhet av att utveckla e-handelskoncept, webbdesign, APP, widgets med mera. Vi på TGIM hjälper er med strategier inom sociala medier, från twitter, facebook till effektiv sökmotoroptimering och viral marknadsföring – på era villkor.

Nätverkande. Affärsnätverk, medianätverk, säljnätverk, chefsnätverk, entreprenörsnätverk – det finns många olika plattformar att träffa nya samarbetspartners, kunder och leverantörer. 70% av alla jobb fås via nätverk och kontakter. TGIM har under många år hjälpt företag, organisationer och personliga varumärken med utbildningar inom nätverkande, från säljande företags- och personliga pitchar till presentationstekniker och uppföljning.